Grădina mă inspiră

Grădina mă inspiră


Grădina mă inspiră şi îmi trec prin minte tot felul de gânduri, idei dar şi multe întrebări.











Oamenii vor arăta că sunt conştienți din momentul în care vor reconsidera natura ca punct central al existenței lor.
Din acel moment un om face copii pentru viață şi pentru evoluție.
Până atunci însă suntem aduşi aici pentru a fi înregimentați într-un sistem corupt care tinde spre o lume superficială şi spre un viitor artificial. Total nesustenabil.
Cine nu se conformează este marginalizat.
Până când?

Comentarii

  1. Pana cand Cel care a creat natura si omul va spune : STOP ! Pana aici ! V-ati "jucat" destul ! Ultima carte biblica, Apocalipsa, capitolul 11 cu versetul 18 spune clar : " ... a venit timpul ... sa-i distrugi pe cei ce distrug pamantul ". Acel timp este foarte aproape. Analizand ceea ce se deruleaza sub ochii nostri, e mai mult decat evident acest aspect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu, eu chiar am sperat ca in decembrie 2012 sa vina apocalipsa. Muream cu totii si nu mai sufeream unii dupa altii. Cand am vazut ca n-a venit, m-am gandit ca poate apocalipsa nu va fi o moarte brusca a tuturor deodata, ci una lenta si chinuitoare. In felul acesta, nu va mai fi o izbavire, cum o credeam eu, ci chiar ceva inspaimantator. De aceea ar fi bine sa ne mai gandim o data la tot ce facem, inainte de a o face si de a comite un rau ireparabil. Cati suntem constienti de asta, insa? Important ar fi sa fim mai multi decat cei inconstienti, dar ma tem ca nu-i asa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Chiar dacă vei considera că nu ai nimic de spus, dacă tot ai trecut pe aici, poți scrie măcar două cuvinte de „ziua bună”. :)

Postări populare