miercuri, 6 martie 2013

Primul tur - feb. 2013

Primul tur - feb. 2013
- înaintea lucrărilor pentru irigaţii -
(generos cu pozele, ca de obicei)

     Fără să stau prea mult pe gânduri, în perioada 16-26 februarie, am dat o fugă până la grădină pentru a începe din timp lucrările la instalaţia de irigaţie.
     Planul iniţial era să stau acolo până în 24 februarie, iar în 25, dimineaţa, să fiu la muncă, în Bucureşti. Cum socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din târg, a trebuit să-mi prelungesc "şederea" până în 26 februarie. Nişte coliere mi-au făcut probleme şi curgea apa când am băgat presiune pe ţeavă. Am noroc că şeful meu e şi suporterul meu în privinţa muncii pe care o depun pentru a-mi vedea grădina aşa cum mi-o doresc şi când i-am zis că am nevoie de două zile în plus nu a fost nicio problemă.
     Când am ajuns acolo, aveam la mine o "gentuţă" de robineţi, de 3/4 şi de 1 ţol, 3 kg de trifoi roşu, iar din zonă am mai cumpărat 1 kg de lucernă, ca să pun pe rândurile dintre pomi.
     Vremea era plăcută, puţin cam închisă, nici frig dar nici cald, însă deloc bună având în vedere că zăpada trebuia să fie stăpână, peste toate, la jumătatea lui februarie.
     Pentru ca turul să fie ok, prima poză, a grădinii, trebuie făcută din podul casei:

Lista mea de bloguri