sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Iaurt şi căpşuni. De casă.

Iaurt şi căpşuni. De casă.

După o săptămână intensă la muncă, astăzi, de dimineață, mi-a venit poftă să încerc o combinație.

După ce un prieten mi-a făcut poftă, povestindu-mi că el mănâncă smântână cu căpşuni vara, am avut acum motivația necesară.

Am luat blenderul, găletuşa cu lapte acru (iaurt, pe la noi...) şi farfuria cu căpşunii decongelați şi m-am apucat de treabă.
Dar nu înainte de a mă simți în siguranță, pe parcursul întregii operațiuni, sub atenta supraveghere a paznicului grădinii, Charlie.



Nu pot descrie ce bine s-a potrivit totul exact pe momentul când aveam poftă.

În plus, îmbinate armonios, fără zahăr, aromele celor două ingrediente provenite din pământul curat m-au făcut să uit toată oboseala acumulată.

Acum ceea ce pot să fac este să sper că acest text nu va ajunge la gravide, la o oră târzie din noapte.

Un sfârşit de săptămână minunat!

Lista mea de bloguri