joi, 31 ianuarie 2013

Exemplu de urmat - Petru Morar 1/6

Exemplu de urmat:
Petru Morar, livadă superintensivă,
sat Stăuini, judeţul Alba

Emisiunea 1/6

     Emisiunea este de pe youtube şi pentru mine a fost o experienţă minunată. E ca şi când aş fi mers în livada omului şi am stat de vorbă cu el, doar că toate acestea s-au petrecut stând lejer, în faţa calculatorului.
     Pentru a nu fi nevoit să revăd toată emisiunea, când am nevoie de o informaţie discutată în ea, am pus căştile pe urechi şi am scris despre ceea ce s-a vorbit. Astfel, văd în două minute tot ce s-a discutat în emisiune timp de o jumătate de oră.
     Pentru voi e şi mai simplu decât mi-a fost mie pentru că deja v-am pus la dispoziţie notiţele mele. Cu plăcere! :) Sper să plantaţi cât mai mulţi pomi.
     În total, am găsit şase emisiuni făcute în livada lui Petru Morar, căruia îi mulţumesc pentru inspiraţie şi îl felicit pe această cale. Când mai fac rost de nişte timp voi lua notiţe şi din celelalte emisiuni. Deja mă gândesc cu strângere de inimă că una dintre emisiuni are o oră şi jumătate.
     Vă recomand să procedaţi ca mine şi într-un weekend să vă uitaţi la toate emisiunile. Veţi avea nevoie de câteva ore, dar eu zic că merită.
     Mai jos aveţi: Emisiunea Agricultura în judeţ din 8 aprilie 2012.


     Emisiunea a fost realizată în satul Stăuini care este situat la 3 km de Vinţu de Jos, în judeţul Alba.
     Petru Morar a muncit 20 de ani în construcţii, din care 13 ani în Spania. Când a venit în urmă cu trei ani (2011) în România, de Paşti, a vrut să mănânce pere româneşti şi nu a găsit. Acum el a accesat măsura 121, destul de greu pentru că nicio bancă nu acordă credite şi finanţări.

Lista mea de bloguri