sâmbătă, 9 martie 2013

CONCURS: 21 de trandafiri altoiți, pentru grădina ta

CONCURS: 21 de trandafiri altoiți, pentru grădina ta

     Inițial, voiam să fac această postare ieri, pentru a fi un cadou de 8 Martie pentru toate femeile, dar am ajuns acasă târziu și eram obosit.
     În plus, mărturisesc că nu prea sunt adeptul acestor obiceiuri, care constau în cadouri, felicitări și demonstrații de apreciere și iubire, la adresa cuiva, pentru că e 1 Martie, 8 Martie, Dragobete, Valentin sau mai știu eu ce alte... închipuiri.
     Da! Eu le consider ”închipuiri” și chestii de marketing, care mai mult ne îndepartează de felul în care ar trebui să fim noi de fapt, adică să ne apreciem, iubim, susținem atunci când simțim, în fiecare zi și nu în una ”specială”, ”trasată” precum un deadline într-o multinațională.
     Recunosc că sunt mai rebel din punctul acesta de vedere și nu pot accepta să mi se impună când să iubesc și când să fac cadouri. Poate atunci, când o fac toți, eu nu am dispoziția necesară, nu am timp, nu am chef sau nu am bani. Nu mi-a plăcut niciodată spiritul de turmă și nu mă voi adapta la această ”nivelare” care m-ar face să nu mai fiu eu, cel vesel, deschis, binevoitor și optimist. Nu vreau să fiu ”programat”, ci vreau să simt, să fiu eu însumi!
     Deci, cadoul meu, cu ocazia aniversării zilei femeii de 8 Martie, vine astăzi, în 9 Martie, și constă în ocazia de a câștiga 21 de trandafiri altoiți pe care îi puteți planta în grădină.
     Postarea mea este pentru toate femeile care mă cunosc sau nu și care ”calcă” pragul virtual al ”Grădinii fericirii”. :)
     Ce trebuie să faceți?
     Puteți participa la tragerea la sorți, iar dacă veți avea noroc veți câștiga 21 de trandafiri altoiți pe care să îi puteți planta în grădină.


     Intrați pe site-ul Paradis Verde și citiți acolo regulamentul.
     E simplu! Acum aproximativ o săptămână, o doamnă, a câștigat 20 de pomi, la alegere.

     Mai jos sunt cei 21 de trandafiri pe care îi puteți câștiga. Care vă place cel mai mult?

5 trandafiri altoiți Dame de coeur:

Lista mea de bloguri