Unul dintre cele mai importante lucruri din viață

Unul dintre cele mai importante lucruri din viață...

     ... este acela de a ști ce mănânci și de la cine. Paradoxal, acest lucru, este și cel mai ignorat de către majoritatea semenilor noștri. Până când? Nu știu! Probabil până atunci când se vor vedea efectele ignoranței actuale.
     Dacă locuiți în București, sau măcar în apropiere, aveți ocazia de a cunoaște o familie de oameni deosebiți, harnici, amuzanți dar în același timp cu capul pe umeri.
     Ei sunt bucureșteni, s-au mutat la sat, și începând de anul acesta vă vor putea furniza verdețuri și legume, pe care le produc pentru ei și copilul lor, în solarul propriu.
     Îi puteți vizita, puteți să vă împrieteniți cu ei, având astfel o imagine clară și reală a drumului pe care îl parcurge, până în farfurie, ceea ce mâncați.
     Nu ezitați să le vizitați mai întâi blogul, iar dacă le veți aprecia seriozitatea și hărnicia și credeți, ca și mine, că România mai are o șansă numai prin genul acesta de oameni, harnici și cu inițiativă, spuneți-le și altora despre ei.

     Un Print Screen al blogului lor:


Eu le urez mult succes și forță de muncă, iar potențialilor clienți, înțelepciune!
Să ne auzim cu bine!

Comentarii

 1. Felicitari pentru aceasta postare! Si eu urmaresc blogul Iulianei si sunt foarte mandra de ceea ce fac ei, 'bucurestenii mutati la sat'!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc!
   Oamenii buni, oamenii harnici, trebuie ajutati pentru ca prea si-au luat-o in cap ceilalti...
   Eu doar cu atat am putut sa ii ajut. Daca fiecare ar face macar atat, putin, s-ar schimba lucrurile incet in bine.

   Ștergere
 2. uau, super mersi :). ai reusit sa ne emotionezi pe amandoi.
  multumim mult

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu drag! :)
   Mi-s dragi oamenii ca voi, harnici si cu initiativa! In schimb nu ii suport pe palavragii pentru ca ei, intotdeauna stiu tot dar, niciodata nu fac nimic.
   Ma bucur ca v-am emotionat! :) Emotia pozitiva e nepretuita! ;)
   Va urez succes, va tin pumnii si va sustin!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Chiar dacă vei considera că nu ai nimic de spus, dacă tot ai trecut pe aici, poți scrie măcar două cuvinte de „ziua bună”. :)

Postări populare