Romantism pentru grădinărese: Poveste de dragoste, în valuri aurii...

Romantism pentru grădinărese: poveste de dragoste, în valuri aurii...

     Postarea aceasta poate fi considerată atipică temei blogului meu și fără nicio legătură cu ”Grădina fericirii” dar legătură există pentru că e vorba despre pasiune, dedicare și iubire. Astfel, putem descoperi că toți suntem legați, unii de ceilalți, și ne influențăm continuu în tot ceea ce facem.
     Așa cum ziceam în postarea ”CONCURS: 21 de trandafiri altoiți, pentru grădina ta”, nu sunt fanul cadourilor și aprecierilor cu ocazia zilelor ”speciale”. Am scris atunci de ce și nu voi mai relua aici.

    Dar, ca să confirm cele afirmate în postarea respectivă, și anume faptul că aprecierile, cadourile, bunătatea și iubirea trebuie să se manifeste în fiecare zi și nu numai în cele ”programate”, astăzi vreau să ofer, drept cadou, un moment romantic, tuturor grădinăreselor care suferă din cauza frigului și a zăpezii care ne-au confiscat, momentan, primăvara.

     Vă invit să mergem puțin pe malul mării, să admirăm răsăritul, valurile și pescărușii. :)
     Aici voi pune o parte din cadoul meu pentru voi, adică versurile pe care le-am scris acum două zile și o poză, din cele făcute anul trecut la mare, iar pentru a vedea întreaga poveste și toate pozele accesați blogul meu de foto.

Fiecare val ce vine, te apropie mai mult de mine.


Poveste de dragoste, în valuri aurii

Venim aici, nici noi nu știm de unde,
Când, prin nopți fierbinți, dragostea pătrunde.
Ne trezim, ca-ntr-o dimineață, 
Și învățăm despre iubire și speranță.

Suntem mângâiați de soare,
Sărutați de apă și iubiți de către cer,
Ni se spune s-alergăm după himere,
Mizând pe setea noastră de mister.

În fața unui răsărit, sărutate de briza ușoară,
Valuri vin și pleacă spre apus,
În timp ce nisipul se înfioară
Sub zborul unui pescăruș.

Zborul, e dragostea noastră,
Pescărușul, idealul ce nu ne lasă,
Să renunțăm la speranțe și la vise,
Tot timpul, cu inimile deschise.

Povestea de dragoste, din valurile aurii,
Renaște, în noi, zi de zi,
Precum, în fiece an, trandafirii,
Înfloresc sub mângâierea primăverii.Cred că voi mai face loc, în meniul blogului, pentru rubrica editare foto (pasiunea mea) și momente romantice (cadouri pentru grădinărese).

O zi frumoasă, grădinăreselor, plină de romantism, iubire și tandrețe, oriunde v-ați afla! :)


Completare: în meniul blogului, am pus rubrica Creațiile mele artistice”.


Comentarii

 1. Aaaaaa, ce frumos!!!!
  Multumesc mult, mult!
  Un pic mai bine :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă bucur că îți place!
  Cu plăcere și sper ca în curând să fie... mult mai bine! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase fotografiile:)
  Multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum ce fac, ca nu sunt gradinareasa, din moment ce nu am gradina... Dilema mare! pot sa spun ca-mi place si ca e frumos chiar daca nu e si pentru mine?! Mi-a placut si m-a surprins totodata ce ai pozat si ce ai scris despre Muzeul Satului! Fix ce gandesc si simt...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine intra la mine pe blog are legatura cu gradinaritul. Asa ca poti spune linistita ce ti-a inspirat postarea mea, iar eu iti spun sigur ca faci parte dintre persoanele la care m-am gandit cand am publicat-o. Deci? Fara dileme, Maria! :)
   Ma bucur ca ti-a placut materialul cu Muzeul Satului. Bine, inteleg ca ai fost surprinsa cand ai constatat ca mai gandesc si altii la fel despre ceea ce este acolo, dar nu inteleg cum de te-au surprins pozele... Sper ca e de bine, nu? :)

   Ștergere
 5. Le caut, mai, dar nu dau de ele, uite, nu sunt chiar o ordonata, na! Deci parca le vedeam pe ale mele! Am fotografiat hai sa zic aproape aceleasi case din aceleasi perspective! Si detaliile!
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar ca e interesant ce spui tu! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. ei Doamne , frumoasa marea si e ceva vreme de cand n-am mai vazut-o. Multumesc pentru poza AC , mi-ai incalzit inima. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Irenadaiana, ma bucur ca-ti place si iti doresc sa ti se implineasca visele. Am citit postarea ta despre asta si tare mi-a mai placut.
   Vad ca nu ai observat, dar poti vedea si celelalte poze cu marea daca intri pe ”blogul meu foto”. Link-ul l-am pus chiar in fraza dinaintea pozei. Sunt convins ca iti vor placea!
   O zi frumoasa!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Chiar dacă vei considera că nu ai nimic de spus, dacă tot ai trecut pe aici, poți scrie măcar două cuvinte de „ziua bună”. :)

Postări populare