”Paznicul” grădinii

”Paznicul” grădinii


Nu știu ce soluții au adoptat alții, pentru paza grădinii, dar eu pot sta liniștit referitor la asta. Am un paznic de nădejde și nu am mari cheltuieli cu el.

Charlie, bișonul, e tot timpul atent, la orice mișcare.

Nu mișcă nimic în grădină fără ca el să fie la fereastră și să observe totul.


Dacă uiți telefonul în casă și te sună cineva, Charlie latră până îl auzi de afară.
”Paznicul” stă mai mult prin casă. Nu cumva să se murdărească pe lăbuțe.
Așadar, grădina mea e pe mâini bune! Pardon, lăbuțe!


Cum în grădină nu e nicio mișcare, normal ca acum, paznicul se odihnește, dar postul de veghe îl așteaptă să revină la cel mai mic zgomot.


L.E. Mai multe poze aici: Charlie.

Comentarii

  1. Cat de frumos este ! Sa va traiasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)
      Charlie este febletea bunicii. Eu nu am loc decat ocazional. :)

      Ștergere
  2. Sa vedem daca va intelegeti la salariu(pardon,oase):))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yosule, daca ai stii cat am cautat dupa comentariul tau! Ca mi-a aparut in e-mail, ca ai scris, iar in panoul blogului nu era. Pe urma l-am gasit la... SPAM! :))
      Charlie mananca numai boabe. Deci? :))
      Iar daca ar fi sa analizam care cat munceste acolo, dintre mine si el, pai eu sunt negrul pe plantatie iar el ditamai patronul. :))
      Hai sa traiesti si sa fii sanatos! :)

      Ștergere
  3. Super paznic si mai ales punctul de observare( eu am un dalmatian care pazeste cam in acelasi stil). O seara placuta si o primavara frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Punctul de observare este ales strategic. :) Multumesc asemenea!

      Ștergere
  4. Frateee, catamai mosiiiiia, eu asa singurel si mititel, cum credeti ca ma descurc?... solicit de urgenta furnizati intariri! Ia, ma mai uit odata, dap, e mare mosia, va repet: solicit completare urgenta efectiv SPP!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ceva sateliti daca ar putea supraveghea din spatiu, pe langa toti cei scrisi de tine, ar fi perfect! :))
      Vai cat am mai ras cand am citit comentariul tau, Maria! Multumesc!

      Ștergere
  5. Fratior, cu placere, dar tre sa-ti spun ca sunt epuizata dupa ce ma lupt cu barbarii de-i lasasi straja pe-aici, cand incerc sa-ti comentez si eu ceva...Uite facem schimb de multumiri, vrei? Iti multumesc asa, enorm si anticipat daca scoti si mata cifrele, literele si ce-or mai fi cele semne pentru care-mi caut lupa de fiecare data si ei imi zic pas! Ai gresit! Ia-o de la capat! Si o iau de la capat ca sunt ascultatoare...
    Mai am, mai vrei? E prea... o sa faci ochii mari, dar nu's cum sa-ti zic altfel, e prea lat blogu'! Caut eu bara (si ia aminte ca sunt echipata cu lupa!) ca sa vad ce scrie pana la capat - nu se poate! Eu mi-s ageamie cand e vorba de tehnicile astea, bre, ai mila! ( Acu o sa zici c-am venit cu demolarea.... nu dar pe bune ca ma chinuiesc! Daca nu poti, nu-i bai sa stii, zicem c-am socializat si-atat!! Acum ma duc dupa lupa...!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, tu chiar mi-ai facut seara! M-am distrat teribil! :))
      Am scos verificarea comentariilor prin text si am facut si pagina mai ingusta. Sper ca acum e ok. In plus, am dat si cu sobolanul jos. Nu de tot! L-am pus, cu roata cu tot, la subsolul paginii. :))
      Oricum, pe viitor, daca te mai confrunti cu problema asta, adica pagina e prea lata, tine apasata tasta CTRL si cu ”rotita” de la maus poti regla latimea... ok? :)
      Cu tine a fost cea mai neaosa socializare, de pana acum, pe blogul meu. :)

      Ștergere
    2. Mai, esti dragut foc, ce sa mai...! Multam tare fain, e perfeeect! Iooooiii, sa ma vezi acum la comentarii! Cu sobolanul o sa razi, dar m-am amuzat copios de prima data, frate e mangaierea mamicilor isterizate ca nu le mananca tot odraslele!!( Nu c-as fi una din ele, la mine situatia se prezinta taman invers...) M-am jucat ca un copil! (Cand am citit prima data "da-i mancare la grasun " am zis hait! si la asta?!)
      Cum ziceam, raman datoare! Noapte buna sa ai si ce vise iti doreste inimioara!

      Ștergere
    3. Vaaai!!! Hai ca nu am mai ras asa bine de ceva vreme!
      Ai zis ”hait!” aaa, cand ai vazut grasunul? :))
      Vezi ca daca dai click pe bulina galbena din cetrul rotii il vei face sa alerge in ea. Deci, nu doar il ingrasi cu bobite ci il poti pune si la slabit. :))
      Am citit postarea ta cu ”noi nu suntem normali”. Mi-a placut teribil! Daca ar fi mai multi anormali din astia Romania ar fi altfel decat acum si toti am fi mai fericiti!
      Noapte buna si tie si vise la fel! :)

      Ștergere
  6. sa-i faci baiatului foisor pentru la vara, sa vada mosia bine si sa nu-l ploua :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Simo, ideea ta e foarte buna dar mai bine sta el la fereastra pentru ca tare ma tem ca in foisor il prind pisicile satului si il iau la bataie.
    Better safe than sorry! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumușel e! Să vă trăiască! Păi cu așa paznic n-aveți a vă teme (chiar dacă am râs teribil la faza cu pisicile satului). :)) Mult spor să aveți în toate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Da!!! N-am nicio treabă dacă e Charlie în zonă... :))
      El e foarte isteț și foarte cuminte. Câteodată chiar am impresia că înțelege exact ce i se spune.
      La fel vă doresc și eu!

      Ștergere
  9. Un paznic perfect si un prieten grozav ! Spor in toate si cele mai bune urari ' Gradinii fericirii " ! Ai planuri mari si tare bine-ar fi sa fie mai multi ca tine in Romania :) Succes !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, Dani! Charlie este special! :)
      Da, planurile sunt mari dar realizabile...
      Dacă mentalitatea societății românești ar fi la nivel de 2013 atunci planurile mele nu ar fi atât de ieșite din comun... ci ar fi chiar normale, firești.
      Eu sunt optimist pentru că sunt realist! :) Văd că încet se conturează tot mai multe ”picături” asemeni mie, care încep să facă valuri, valuri care lovesc și modelează mentalități. ”Picături” care îi inspiră și pe ceilalți.
      Lucrurile se mișcă, încet, dar ireversibil! :)
      Mulțumesc asemenea!!!

      Ștergere
  10. Ba eu vrea sa-l smotocesc, sa-l tavalesc si sa ma joc cu el pana albul-crem al blanii devine negru

    RăspundețiȘtergere
  11. si nu latra de sa-ti stea inima-n loc? Eu o patesc de multe ori asa cu SPP-istul meu. De multe ori ma gandesc ca daca , Doamne fereste , ar intra vreun hot noaptea , ar face infarct si l-as avea eu pe constiinta. :) Sunt niste minunati cateii astia. Eu sunt pur si simplu lesinata dupa el. :)
    sa-ti traiasca - apropos , cati ani are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, latra, dar in special cand vine cineva. Insa e foarte cuminte si intelegator, termina cu latratul si se apuca sa miroase si sa il ia pe oaspete la pupat.
      Charlie doarme noapte dus. Uneori mai si sforaie, dar nu deranjant, ca un om, ci foarte incet si in special cand e obosit.
      Si mie imi place foarte mult.
      Mi-ai dat o idee: voi adauga niste poze cu el prin gradina sa il vezi cat e de nazdravan.
      Din cate imi amintesc, are vreo 5 ani acum in 2013.
      Mulumesc de urari si iti doresc, si eu, la fel!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Chiar dacă vei considera că nu ai nimic de spus, dacă tot ai trecut pe aici, poți scrie măcar două cuvinte de „ziua bună”. :)

Postări populare