Livada sub zăpadă - 19 ianuarie 2013

Livada sub zăpadă
19 ianuarie 2013


     Aceasta e prima iarnă pe care o trăiesc pomii, plantaţi în rânduri, la mine în grădină. Sunt convins că o vor trece cu bine pentru că i-am muşuroit cu simţ de răspundere.

     Aştept cu nerăbdare primăvară ca să mai plantez vreo zece pomi şi să încropesc un sistem de irigaţii prin picurare.

     Cei doi pomi mari, din stânga şi din dreapta, care încadrează grădina, respectiv, în stânga e un măr ionathan, iar în dreapta e un păr despre care nu ştiu ce soi este. 
    Sunt curios cum se va descurca părul, pentru că eu când eram mic el era tot aşa mare, în urma tăierilor de întinerire pe care i le-am făcut. Are nişte pere destul de mari, zemoase şi dulci. Am în plan să nu pierd soiul şi să altoiesc un păr mic cu crenguţă din cel mare sau prin procedeul în ochi dormind.






Comentarii

  1. BRAVO TOT INAINTE CA MAI SUNT OAMENI GOSPODARI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima iarna la tine in livada dar o sa le placa peisajul(care este superb).Numai de drag o sa creasca si o sa te rasplateasca ca i-ai luat la tine in livada:)) Acum sincer e frumos tare la tine(cun sa nu-ti doresti sa te duci acolo peste un timp).Dar mai frumos o sa fie la primavara cand vor inverzi(sper ca toti).te salut!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Chiar dacă vei considera că nu ai nimic de spus, dacă tot ai trecut pe aici, poți scrie măcar două cuvinte de „ziua bună”. :)

Postări populare